Domeinnamen

Registreer of verhuis nu jouw domein.

Keuze uit .NL .COM .BE of één van de andere unieke extensies!

Check je domeinnaam, is je domein nog beschikbaar? Heb je al een domeinnaam bedacht ? Of een bedrijfsnaam die je wilt registreren ? Maak van jouw Merk jouw succes. En controleer snel of deze nog beschikbaar is.

 

Claim nu jouw domeinnaam

Registreer nu jouw domein. En laat van jouw merk een online succes worden ! Wij kunnen 99% van alle domein extensies leveren.

Is jouw domeinnaam nog vrij ?

.com €8.99/jaar

.net €8.99/jaar

.org €8.99/jaar

.gov €8.99/jaar

.store €8.99/jaar

.info €8.99/jaar

.xyz €8.99/jaar

.co €8.99/jaaar

.biz €8.99/jaar

.us €8.99/jaar

.world €8.99/jaar

.live €8.99/jaar

Domeinnaam

De laatste jaren zijn er meer mogelijkheden met domein extensies. Wij hebben als Showeb 99% van alle existenties beschikbaar gemaakt voor onze gebruikers. Zo proberen wij meer keuzes en kansen te creëren. Wij raden ook aan om gelijk naast .NL ook .Com aan te schaffen. Bekijk snel of jouw domeinnaam nog beschikbaar is. Heb je een idee en ga je binnenkort starten met jouw online succes. Registreer jouw domeinnaam alvast. Je kan later je hostingpakket erbij koppelen via jouw klantenpaneel.

Jouw eigen website

Gefeliciteerd je hebt al je domein geregistreerd ? Nu kan je beginnen met het ontwikkelen van je website of webshop. Wil je liever je website laten maken door Showeb ? Bekijk dan de pagina van Webdesign en vraag direct je offerte aan. Wij reageren zo snel mogelijk, en hebben voor elke budget wel een oplossing.

Mails versturen met je eigen domeinnaam

Jouw eigen mails versturen met jouw domeinnaam. Wij hebben verschillende E-mailpakketten samen gesteld voor onze gebruikers. Kies jij toch voor een hostingpakket , dan hoef je geen E-mailpakket aan te schaffen.

Registreer of verhuis nu jouw domein

Check je domeinnaam, is je domein nog beschikbaar? Heb je al een domeinnaam bedacht ? Of een bedrijfsnaam die je wilt registreren ? Maak van jouw Merk jouw succes. En controleer snel of deze nog beschikbaar is.

Check nu

Wat is een domeinnaam

Domeinnaam is net het adres van jouw huis. Die beschikbaar is op het internet. Je adres registreer je en je hebt een woning. Heb jij een bedrijf ? Kies dan je domeinnaam die gelijk is aan je bedrijfsnaam. Zo ben je makkelijk op het internet te vinden.

E-mailhosting

Jouw eigen e-mail met jouw eigen domeinnaam. Hoe proffesioneel is dat ? Het maakt nu niet uit hoe groot jouw bedrijf is. Jouw e-mail is overal ter wereld te bereiken op elke apparaat.

Jouw eigen website laten maken

Laat jij ook liever je website op maat maken? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan. Je ontvangt binnen 1 werkdag nog een offerte. Laat ons weten wat jouw dromen zijn en hoe jij je droom website ziet.

Shared hosting / Webhosting

Wat is webhosting of te wel Shared hosting ? Webhosting is een een stukje van de server die je huurt om je webapplicatie zoals WordPress, Magento en Joomla te installeren. Je deeld de server met andere gebruikers. Dit is voldoende voor een kleine website of een webshop. Je kan kiezen uit de pakketten die wij hebben samen gesteld voor onze klanten. Heb je toch meer nodig ? Dan kan je via de klantenpaneel opschalen of een VPS huren.

VPS Hosting

Wil jij ook je eigen VPS, om het verkeer en drukte te voorkomen van andere website’s ? Kies dan voor een VPS. Je kan ook je eigen software erop installeren. Niet te vergeten met meer RAM geheugen.