Webhosting met kwaliteit

Wil je jouw website of webshop bouwen ? Kies dan de beste pakket die bij jouw past. Installeer je webapplicatie en begin direct.

Direct online

>

SSD Only

Opschaalbare pakketten

Uitgebreid klantenpaneel

Vaste contactpersoon

Wat wij je bieden met onze hosting pakketten

Hosting pakketten van Showeb beschik je over betrouwbare hosting en de benodigde support!

Servers in Nederland

Onze servers staan in Nederland. Hierdoor voldoen wij ook aan de AVG. Ook heeft onze datacenter een goede locatie Amsterdam.

Performance

Wij werken met de nieuwest servers en software op de markt. Hierdoor halen wij het maximale eruit voor onze gebruikers.

Klantenservice

Showeb neemt de tijd in de ingewikkelde vraagstukken en komt tot een high-end oplossing. Wij houden ons aan onze algemene SLA’s die wij voor ons zelf en voor ons gebruikers belangrijk vinden.

Snelle hosting

Bereikbare klantenservice

IMAP / POP3 e-mail

Vakantieberichten

automatisch antwoorden

Tot 500 mails per dag

E-mailforwarders en Alias

php naar keuze

Cronjobs

back-ups tot wel 60 dagen

SSL Certificaat

FTP account's

Vaste contactpersoon

Op weg naar jouw succes

Kies het pakket wat bij je past. Of je nu een website wilt bouwen en of een webshop wilt ontwikkelen. Kies je hostingpakket wat bij jouw past en begin direct.

Soorten Hosting bij Showeb

Showeb heeft verschillende hosting mogelijkheden in aanbod.

Shared hosting / Webhosting

Wat is webhosting of te wel Shared hosting ? Webhosting is een een stukje van de server die je huurt om je webapplicatie zoals WordPress, Magento en Joomla te installeren. Je deeld de server met andere gebruikers. Dit is voldoende voor een kleine website of een webshop. Je kan kiezen uit de pakketten die wij hebben samen gesteld voor onze klanten. Heb je toch meer nodig ? Dan kan je via de klantenpaneel opschalen of een VPS huren.

E-mailhosting

Jouw eigen e-mail met jouw eigen domeinnaam. Hoe proffesioneel is dat ? Het maakt nu niet uit hoe groot jouw bedrijf is. Jouw e-mail is overal ter wereld te bereiken op elke apparaat.

VPS Hosting

Wil jij ook je eigen VPS, om het verkeer en drukte te voorkomen van andere website’s ? Kies dan voor een VPS. Je kan ook je eigen software erop installeren. Niet te vergeten met meer RAM geheugen.

Jouw eigen website laten maken

Laat jij ook liever je website op maat maken? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan. Je ontvangt binnen 1 werkdag nog een offerte. Laat ons weten wat jouw dromen zijn en hoe jij je droom website ziet.